Ημερίδα "Προστασία Παραδοσιακών Οικισμών & Σύγχρονος Αρχιτεκτονικός Σχεδιασμός", 23 Ιανουαρίου 2012

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Περιβάλλοντος & Πολιτισμού και το Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής Κληρονομιάς σας προσκαλούν στην Ημερίδα «Προστασία Παραδοσιακών Οικισμών & Σύγχρονος Αρχιτεκτονικός Σχεδιασμός» που πραγματοποιείται τη Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2012 σε συνεργασία με τον ΣΑΔΑΣ ΠΕΑ. 

Στόχος της Ημερίδας είναι να ενημερώσει για την αξία, τα προβλήματα και τους τρόπους προστασίας των παραδοσιακών οικισμών: α/ το ευρύ κοινό, β/ αρχιτέκτονες και πολιτικούς μηχανικούς, καθώς και όλους όσοι ασχολούνται με έργα στερέωσης και αποκατάστασης παραδοσιακών κτηρίων, και γ/ εκπροσώπους αρμοδίων φορέων της πολιτείας, προκειμένου να προχωρήσουν σε ενέργειες προστασίας. Επιπλέον, να  δημιουργήσει ένα δίαυλο επικοινωνίας για την κάλυψη του υπάρχοντος κενού σε θέματα ολοκληρωμένης και συνδυαστικής μελέτης των βέλτιστων διαθέσιμων πρακτικών, αναφορικά με την προστασία των παραδοσιακών οικισμών και την ενσωμάτωση βασικών σχετικών αρχών στο σύγχρονο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό. 

Η παρουσία σας στην εκδήλωση είναι ιδιαίτερα σημαντική για την προώθηση του διαλόγου και την ανταλλαγή τεχνογνωσίας σε θέματα προστασίας των παραδοσιακών οικισμών, στο πλαίσιο των σημερινών αναπτυξιακών προκλήσεων. Σας περιμένουμε! 

Παρακαλούμε δείτε παρακάτω:

 

Επικοινωνία
Κτήριο Ελληνικής Εταιρίας
Έλα στο ιστορικό μας κτήριο

Τριπόδων 28, Πλάκα

TK: 10558
τηλ: 210 3225245 / 210 3226693
fax: 210 3225240
email: elet@ellinikietairia.gr
Facebook
Ελληνική Εταιρία © 2012
Επικοινωνία | Γίνε φίλος
Javascript is required to view this map.